Certifikát pravosti tahitských perel

Of Appreciation (1)

 

Certifikát pravosti - Zaručená kvalita a hodnota šperků s tahitskou perlou

 

Věříme v poskytování nejvyšší kvality a pravosti ve všech našich nabízených špercích. Proto s každým nádherným šperkem s tahitskou perlou přikládáme certifikát pravosti. Tento certifikát slouží jako důkaz pro naše vážené zákazníky, že si pořídili šperk z pravých tahitských perel, který splňuje ty nejvyšší standardy.

 

 

Tahitské perly patří mezi nejvzácnější a nejkrásnější na celém světě. Jejich jedinečná barva a lesk jsou téměř nenapodobitelné. Každá tahitská perla je přírodním uměleckým dílem, vytvářeným v mělkých vodách ostrova Tahiti a okolních ostrovů Francouzské Polynésie. Jejich vzácnost a krása je to, co je činí tolik oblíbenými mezi milovníky luxusních šperků.

 

 

IMG_3270              IMG_5750

 

 

 

 

Naším cílem je zajišťovat našim zákazníkům nejen krásné šperky, ale také jistotu původu a kvality. K tomu slouží Certifikát pravosti, který přikládáme ke každému šperku s tahitskou perlou. Tento certifikát obsahuje klíčové informace, které jednoznačně identifikují perlu a potvrzují její pravost.

 

 

Některé z těchto informací zahrnují:

 

 Původ perly: Náš certifikát vás ujišťuje, že tahitská perla pochází z přírodních zdrojů Francouzské Polynésie a plně odpovídá striktním standardům pro tahitské perly.

 

Barva: Výslovně definuje specifický odstín perly, který může zahrnovat rozmanité variace od tmavě šedé přes zelenou, modrou, fialovou až po světlou nebo champagne.

 

Velikost a tvar: Podrobně zaznamenává exaktní parametry perly, včetně průměru a tvaru. Tahitské perly jsou výjimečné svou různorodostí tvarů – od klasických kulatých po oválné, kapkovité a kruhovité.

 

Kvalita a čistota: Posuzuje povrchovou jakost perly a eventuální vady. Perly s menším množstvím vad obvykle patří k vyšší kvalitě a jsou cenově hodnoceny výše než ty s menšími nedokonalostmi. Vady jsou charakteristické pro tahitské perly a právě díky nim můžeme rozeznat i jejich pravost.

 

 

Tiare pearls samolepka

Zpět do obchodu