Čím jsou odlišné tahitské perly od ostatních šperků?

Proč šperky s tahitskými perlami jsou odlišné od ostatních šperků? 

 

Každý z nás rád nosí nějaké šperky, někdo méně a někdo více. Šperkem vyjadřujeme svůj styl stejně jako oblečením, které nosíme. Chceme se oblékat do kvalitních a krásných věcí a vedle toho také řešíme dnešní trendy, které jsou udržitelnost a přirozenost. Málo z nás však už takto přemýšlí o špercích. Kupujeme šperky, které se nám líbí, ale už nepřemýšlíme nad tím, zda mají nějakou hodnotu, jak dlouho nám vydrží a jestli to není pouze módní výstřelek. 

 

2B3142E2-5B8B-4836-A5C7-A601D453E5A5_1_105_c      IMG_1957

 

Během pár let co jsem žila ve Francouzské Polynésii na Bora Bora, tak jsem si uvědomila, že perla a šperky z perel nemusí být výhradně pro nejbohatší lidi a nejvyšší vrstvu společnosti. Mnoho lidí ani nezná rozdíly mezi perlami a ani netuší, že existuje černá tahitská perla. Je to překrásný druh diamantu, který máme v podvědomí jako šperk pro výjimečnou příležitost. Perla se však dá nosit i každodenně v běžném životě, krásný perlový náramek může být součástí vašeho každodenního života. Můžete mít šperk na každý den a při tom budete mít na sobě kousek přírody, něco jedinečného. Kolekce perlových šperků, kterou naleznete u nás v Tiare Pearls je pro každého a na každý den. Můžete si na sebe vzít tenisky, tričko, džíny a náramek s tahitskou perlou. Perfektně doplní jednoduchý a přirozený outfit a při tom budete nosit šperk, který má opravdu svoji hodnotu. 

 

 

DSC09848  DSC_8476  DSC_8327 copy

 

 

V Tiare Pearls naleznete šperky z tahitských perel. Tahitské perly jsou exkluzivní a jsou pro každého v každém věku. Je to šperk, který budete mít na celý život a může Vám připomínat speciální událost nebo jen tak pro radost a být jedineční jen tím, že nosíte tahitskou perlu. 

 

 

139

 

 

Naší kolekcí šperků z tahitských perel chceme přiblížit dostupnost perlových šperků každému, kdo jen někdy o perlách přemýšlel. Přiblížit Vám tu vůni teplých vod jižního Pacifiku a přiblížit vědomí o černých tahitských perlách. Tahitské perly jsou mystické, krásné a plné barev. Můžete si prohlédnout Tiare kolekci a pokud nenajdete to, co hledáte, neváhejte nám napsat. Rádi se přizpůsobíme Vašim představám a můžeme navrhnout šperk přímo pro Vás. 

 

 

istockphoto-1278282161-612x612  istockphoto-934277034-612x612  istockphoto-622532022-612x612

 

 

Tiare Pearls Vám přináší kousek kultury z Francouzské Polynésie, perly z Francouzské Polynésie a krásné šperky, které může nosit každý z nás a každý den. Budeme Vás stále inspirovat novými šperky a také zajímavostmi o tahitských perlách a o životě ve Francouzské Polynésii a na Bora Bora.  Je to nádherný kout světa, který si zaslouží za zmínku i na úplně druhé straně světa jako je Evropa!  

 

 

 

MAEVA,

Vaše Lucie z Tiare Pearls 

Tiare pearls samolepka

Zpět do obchodu