O tahitských perlách

2_1

 

O tahitských perlách

 

Pokud zvažujete koupi tahitských perel, jistě oceníte mnoho výhod, které přináší nákup perlových šperků u odborníka specializujícího se na tahitské perly. První a nezanedbatelnou výhodou je certifikace perel podle mezinárodních norem a norem Francouzské Polynésie. Tato certifikace zaručuje, že perly jsou pravé, což poskytuje záruku autentičnosti. Dále, díky původu těchto perel z tahitských ostrovů v jižním Tichém oceánu, můžete mít jistotu, že perly neobsahují těžké kovy, jako jsou olovo, stříbro nebo měď a jsou 100% přírodní.

 

Předtím než se rozhodnete pro zakoupení tahitských perel, je důležité zaměřit se na několik klíčových faktorů. Jako při každém jiném nákupu, i zde máte zájem o získání skvělé ceny, kvalitních výrobků a prvotřídní služby.

 

Existuje několik faktorů, které přispívají k tomu, proč jsou tahitské perly považovány za cenově vyšší. Jedním z klíčových důvodů je odlehlost tahitských ostrovů. Z důvodů omezených možností díky rozloze, kde se perly pěstují, produkce perel je velmi omezená, a proto jsou tahitské perly cenné a jedinečné. 

3 

Tahitské perly jsou také vnímány jako mimořádně vzácné. Vzhledem k jejich vzácnosti Tiare Pearls nabízí své šperky za značně nižší ceny než ostatní prodejci zejména proto, že naše perly pochází přímo z farem Francouzské Polynésie a Tahiti. Někdy jsou ceny dokonce až třetinové ve srovnání s jinými obchody specializující se na tahitské perly. 

 

Vzhledem k vzácnosti tahitských perel existují striktní standardy pro jejich ověřování. Zatímco někteří klenotníci potvrzují autentičnost pomocí ochranné známky, mnoho obchodů tuto praxi neuplatňuje. Tím vzniká situace, kde mnozí prodejci nekontrolují pravost svých tahitských perel. Je proto důležité být obezřetný při nákupu a volit spolehlivé obchody s důkladným ověřováním pravosti šperků. V Tiare Pearls Vám dodáme ke každému zakoupenému šperku certifikát pravosti perel zadarmo.

 

I když jsou tahitské perly cenově mnohem vyšší než říční či jiné bílé perly, stále patří mezi velmi žádané šperky. Je důležité si však uvědomit, že cenový rozdíl mezi tahitskými perlami a vysoce ceněnými drahokamy bývá obvykle menší. I když jsou tahitské perly cenově konkurenceschopné ve srovnání s jinými drahokamy, rozdíl není vždy tak markantní, aby jednoznačně ospravedlňoval nákup.

4_1 

Vzhledem k jejich vzácnosti nejsou tahitské perly vždy tak oblíbené u kupujících jako jiné drahokamy. To vede mnoho klenotníků k tomu, že prodávají tahitské perly za vyšší ceny. Často se setkáte s cenovými rozdíly, které mohou být dvojnásobné nebo trojnásobné ve srovnání s jinými drahokamy. Tato vyšší cena je obvykle odůvodněna vzácností tahitských perel a jejich obtížnou dostupností na trhu.

 

Při nákupu tahitsých perel je klíčové vybírat si od obchodníků specializujících se na černé perly z Tahiti. Vzhledem k tomu, že jsou tahitské perly považovány za vzácné, je jejich nalezení za přiměřenou cenu často obtížné. Výběr správného obchodníka zajistí, že získáte kvalitní šperky za férovou cenu.

 

Pokud máte zájem o nákup tahitských perel, máte možnost navštívit naši prodejen či nám zavolat a my Vám velice rádi poradíme. Tyto vzácné perly jsou často využívány při výrobě zásnubních a snubních prstenů, přesto si však získaly popularitu i v rámci šperků na každodenní nošení.

 

Tiare pearls samolepka

Zpět do obchodu